Keuntungan Kita

  • Strong technical team

    Tim teknis sing kuwat

    Perusahaan Retool duwe pengalaman meh 26 taun ing casting casting. Sampeyan bakal milih, nyenengake, lan biaya kompetitif.
  • Mission

    Misi

    Perusahaan Retool negesake pangembangan ilmiah minangka dorongan, kualitas lan kabecikan minangka sumber maju. Kita wis golek kredit sing apik banget, kualitas kelas internasional lan layanan premium. Kita kanthi tulus pengin kerja sama karo kanca asing lan domestik lan nggawe masa depan sing apik.
  • Advantages

    Kaluwihan

    Kita bisa nyithak lan nyithak macem-macem jinis produk miturut gambar utawa conto pasokan pelanggan. Presisi presensine dhuwur, lan kualitas stabil.
  • Service

    Layanan

    Perusahaan Retool minangka mitra sing dipercaya ing industri casting. Kita nggunakake kapercayan iki lan nggunakake ilmu kanggo cocog karo sarat casting sampeyan. Insinyur kita duwe pengalaman ing kabeh babagan industri casting. Kita mesthi menehi prioritas utama kanggo kualitas lan ngontrol kabeh prosedur produksi miturut ISO9001.

Shijiazhuang Retool Stainless Steel Products Co., Ltd. minangka perusahaan patungan, didegaké ing taun 1994. Papan dununge ing area industri Xinzhaidian, kutha Shijiazhuang, kanthi transportasi sing trep lan lokasi sing unggul. Perusahaan Retool khusus kanggo desain lan pabrik kabeh katup lan produksi komponen casting investasi lan bagean mesin.

Pelanggan Kita

xfs
glf
fs
lkl
hk
flkldq
ams
ml
ry
TLV